part of my life

NUFNANG

i LOVE them very much!!!


my little children

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

***U're My Guest...s♥ please sign my guestb♥ ♥k***

Saturday, June 12, 2010

my son tunggang kuda

video


moment ni aku rakam masa kat umah umi aku pada tanggal 7hb Jun br ni..kebetulan ari tu buat sikit majlis makan, semelih seekor kambing kononnya n adik aku, syafiq bawa kudanya ke rumah umi aku...masa rest kat luar rumah ptg tu anak sulung aku berbisik katanya "mama, danish nak naik kuda"..aku terasa geli hati coz die malu2 nk bagitau hasrat yg dh lama terpendam..akhirnya dptla die tunggang kuda w/p muka nya sedikt pucat lesi,at least dier lebih hebat dr daddynya yg mmg sah2 xberani nk naik kuda..agaknya tkut klu2 pinggang kuda tu patah bila die naik..hahaha
tp apa yg pasti malam tu hero aku ngadu kat daddy nya sakit punggung, kesian plak kat dier tp bila aku tnya samada dier serik ke x naik kuda katanya xserik pun n nak naik lg bila balik umah nek mi nanti...that's my hero!! :)

'seingat aku pernah gak aku tunggang kuda masa kecik2 dlu..sekali je kot n skjap je.lps tu terjdnya satu kejadian yg hanya adik perempuan aku,ida yg menanggungnya(apa agaknya?)..."

3 insan dalam hidupku

segalanya bermula beberapa tahun yg lalu...aku bergelar isteri n sekarang sudah punya 2 org cahayamata...alhamdulillah sudah mendapat tempat dlm agensi kerajaan walau jawatan yg xseberapa namun aku masih bersyukur...apa yg pnting sekarang aku ingin meningkatkan masa depan dan kehidupan aku bersama suami dlm mmbsrkn anak2 kami...semoga rumahtangga kami akan berkekalan hendaknya..amin ya rabbalalamin....